Love Letters - Gérard Depardieu & Anouk Aimée
Tanıtım

8 Ocak, 2015 saat 21.00 Zorlu Center Psm

 Ana / Tiyatro

GÉRARD DEPARDIEU & ANOUK AIMÉE

İKİ OLAĞANÜSTÜ OYUNCU, UNUTULMAZ BİR ESER!

Uzun ve devasa bir masa… Bir tarafta koyu, ağır bir takım elbise ve beyaz gömlekler içinde Gérard Depardieu; diğer tarafta ise kızıl elbisesi, koyu renk saçları ve berrak teniyle Anouk Aimée.

İki olağanüstü oyuncuyu aynı sahnede yan yana görmemizi sağlayan Pulitzer Tiyatro Ödülleri’nde finale çıkmış ve 30’dan fazla dile çevrilmiş; sevginin güçlü bağlantısını, komik ve aynı zamanda duygusal bir şekilde anlatan bir A. R. Gurney oyunu… Oyunun merkezinde ise iki oyuncu var; Melissa Gardner ve Andrew Makepeace Ladd III. ; Bazen romanlarda rastladığımız mektuplaşma formatında gelişen oyunda, iki karakter masalarda yan yana oturur… Ayrı ayrı geçmiş elli yıla yakın bir süre zarfında hayallerinden, umutlarından, hedeflerinden, hayal kırıklıklarından, zaferlerinden ve yenilgilerinden bahsettikleri mektup, not ve kartpostallarını okurlar. Andrew; Amerika’da senatör olurken, Melissa başarıya ulaşamadığı bir hayatı yaşıyordur. Daha önce Elizabeth Taylor, Mel Gibson, Kathleen Turner, Sigourney Weaver ve Christopher Walken gibi dünyaca ünlü aktör ve aktristler tarafından lenen bu oyun; ilk kez Zorlu’da.

Oyun bu defa, Fransa’nın tüm dünyada popüler olmuş en önemli aktörlerinden Gérard Depardieu ve 14 yaşında başladığı oyunculuk kariyerinde 70’den fazla de oynayan, Cannes, Golden Globe ve Cesar Ödülleri sahibi ünlü aktrist Anouk Amiée tarafından Fransızca sahnelenecek.

Yönetmen: Benoît Lavigne Kostüm: Elisabeth Tavernier Işıklandırma: Fabrice Kebour   Müzik: Michel Winogradoff

Orijinal dil Fransızca/ Türkçe Üstyazı

UYARI:8 yaşın altındaki seyirciler salona alınmayacaktır. Bilet Fiyatları 1. Kategori – 359.00 TL 2. Kategori – 299.00 TL 3. Kategori – 239.00 TL 4. Kategori – 168.00 TL 5. Kategori – 95.00 TL