Tanıtım

Hilton Bomonti , Hilton İstanbul Bomonti’nin bünyesinde bulunan The Globe, ramazana hazır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar sofralarından sevdiklerinizle güzel bir iftar açmak isteyenler için Hilton İstanbul Bomonti, haftanın 6 günü serpme iftar menüsü ve limitsiz içecek seçeneğiyle gelen misafirlerini ağırlayacak.

hilton İstanbul bomontiOsmanlı ve Türk mutfağından çeşitlerin yer alacağı açık büfede, ballı mahmudiye, terkib-i çeşidiyye, hünkar beğendi gibi rafine lezzetler size unutulmaz bir iftar keyfi yaşatacak. Şefler, büfenin “Canlı Pişirme İstanyonları”Live Stations” bölümünde, Kuzu Tandır’dan canlı rulet siteleri et dönere ızgara çeşitlerinden gözlemeye geleneksel lezzetleri misafirlerin önünde pişirerek hünerlerini leyecek. İzmir lokması ve Osmanlı macunu servisi ise tatlı severleri geleneksel tatlar ile buluşturacak.

Hilton İstanbul Bomonti, kalabalık ve bol sohbetli iftar sofralarından vazgeçemeyen misafirlerini de unutmuyor. Şirket ve grup iftarları için deneyimli Hilton şefleri tarafından hazırlanan açık büfe ya da set menü seçenekleri, arzu edilmesi halinde, ramazana özel hazırlanan açık hava teras alanında ya da kapasiteleri açık ve kapalı alanlarda 600 kişiden 1800 kişiye kadar değişen balo salonlarında servis edilecek. İftariyeliklerden ara sıcaklara, ana lerden tatlı ve meşrubat çeşitlerine kadar çok geniş bir yelpazede lezzet seçeneklerine sahip , cuma hariç kişi başı sadece 145 TL’ye sunulan iftar sofrası, cuma günü açık büfe iftar ile sınırsız meşrubat dahil kişi başı sadece 165 TL keyifli bir akşam sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz