Ouzo Roof Restaurant brunch zamanı
Tanıtım

Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel’in terasında yer alan Ouzo Roof Restaurant artık pazar brunchları ile kendinden söz ettirecek. Milli Şef Mehmet Yalçınkaya önderliğinde mutfak ekibinin hazırladığı lezzetler gelen misafirlere sunuluyor.

Manzara
Manzara

Özlem Mekik şefimizin bu güzel etkinliğinde her biri kendi yöresinden getirilen doğal lık ürünlerden  oluşan zengin menü de , el yapımı makarna ve gözlemeler, geleneksel yöntemlerle uygulanarak hazırlanan doğal reçeller, humus üzerinde yengeç bacağına kadar birbirinden lezzetli 300 lezzet, 10.00-15.00 saatleri arası gelen misafirlere sunuluyor. Ouzo Roof Restaurantın harika manzarasında yerinizi ayırtmışsanız başlangıç olarak peynir çeşitlerinin yer aldığı girişteki bölüme doğru ilerleyelim,  burada çeşit çeşit peynirler , salamlar,reçeller mevcut onun yan tarafında tercihinize göre ıspanaklı, kaşarlı seçenekleri ile gözlemeler hazırlanıyor. Omlet isterseniz masalardaki formu doldurup garsona verirseniz tercihinize göre hazırlanıp size sunuluyor.

PhotoGrid_1447010958128 PhotoGrid_1447011237374

Brunch
Brunch
kahvaltı
Ouzo Roof Restaurant kahvaltı
ekmek çeşitleri
Ouzo Roof Restaurant gözleme

Biraz ilerisinde zeytin yağlılar, makarna ve ekmek çeşitleri, açma, poğaça gibi unlu mamüller var. Ben kahvaltıyı hafif yapıp biraz daha öğle yemeği tarzı yiyeceğim derseniz ortadaki kırmızı et , börek, pilavın olduğu bölüme geçebilirsiniz.

Ouzo Roof Restaurant brunch
Ouzo Roof Restaurant brunch
Ouzo Roof Restaurant
Ouzo Roof Restaurant

lar içinde kurulan pamuk şekerden tutun elma şekerine kadar bol çikolatalı bölümde çocuklarınızın hoşuna gidecektir bence.

elma şekeri, pamuk şeker
elma şekeri, pamuk şeker

Büyükler için de tatlı bölümü haftanın ödülü olacaktır sanırım. Profiterolu , çikolatalı pastalar buranın en sevilen lezzetlerinden  yanında mevsimsel meyvelerle harika gidiyor. Brunch da içecek olarak çay,taze sıkma portakal suyu ve servisi var. 300 çeşitlik Ouzoroof brunchın ücreti 90 tl belirlenmiş.

Tatlılar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz