Tanıtım

Uluslararası İstanbul Street Dance Karnavalı uluslararası İstanbul street dance karnavalı

2014 senesinde 6. düzenlenen “ Street Dans Karnavalı” ile dansın sunduğu özgürlükçü atmosfer bir kez daha “dans severlerin” bir araya getirilmeyi amaçlıyor.  Uluslararası İstanbul Street Dance Karnavalı “SHOW ZONE” Zorlu Performans ları Merkezi’nde 13 Aralık 2015 tarihinde saat 19:00  gerçekleşiyor. Bu sene İstanbul Street Dans Karnavalı bünyesinde ilk kez düzenlenecek olan “SHOW ZONE” etkinliği; genç koreograflara, profesyonel ve amatör dansçılara yeteneklerini leyecekleri, bilgilerini paylaşacakları, yarışacakları, öğretecekleri ve öğrenecekleri bir ortam yaratmayı hedeflemektedir.

Altı senedir aralıksız devam eden, uluslararası platformda ülkemizi tanıtmada önemli bir görev üstlenen Uluslararası İstanbul Street Dans Karnavalı’nın yeni etkinliği, Zorlu Performans Sanatları Merkezi desteğiyle ve ev sahipliğinde Şehir Sahnesi, Meydan Fuaye alanında yapılacaktır.
Jüri masasında her sene olduğu gibi uluslararası alanda tanınmış dansçılar yer alacaklar. Aydan Uysal (Türkiye), Fatou Tera (Fransa), Martin Ferretti (İsveç), Roxy Menzies (Kanada), Sir Ledgen (Amerika).
Bu jüri üyeleri aynı zamanda amatör ve profesyonel tüm dans severler için dans atölyeleri düzenleyecekler. Organizasyon yurt içi ve dışında isim yapmış ünlü dansçılar tarafından büyük beğeni ile karşılanmakta, uluslararası platformda ülkemizi tanıtmada önemli bir görev üstleniyor. Karnaval gerek basında gerekse sosyal medyada binlerce takipçiye ulaşmayı amaçlıyor.

Karnaval’ın misyonu, street dans’ın gelişmesine katkıda bulunarak, profesyonel ve amatör dansçı, koreograf, müzisyen, DJ ve en önemlisi street dans severlerin yeteneklerini sergileyecekleri, bilgilerini paylaşacakları, yarışacakları, öğretecekleri ve öğrenecekleri bir ortam yaratmaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz