Tanıtım

Bu kez paylaşacağım mekan 20 yıldır yiyecek içecek sektörüne yön veren Kösem Group, yeni mekanı Sandalyee Brasserie & Fine Cuisine Etiler şubesi,  yeni kış menüsünde neler olacakmış sizlerle paylaşacağım. “Yemeğe kimlik kazandıran mekan” mottosuyla mut­fa­ğını , Mut­fak Sa­nat­la­rı Aka­de­mi­si­’nin uzun yıl­lar eğit­men şef­li­ği­ni ya­pan Şef Erkan Yeşil ve ekibine emanet edilmiş. Farklı pişirme metotları ve şık sunumlarıyla hazırladıkları bu özel menüde birbirinden lezzetli ler var. Yemeklere başlamadan mekan hakkında birkaç şey söylemek istiyorum, hem içeride hem dışarıda oturabilirsiniz sigara içenler için dışarısı daha uygun ana cadde manzaralı, bar tarafında ise oturma yerleri sakin ve aydınlık, akşamları da özel davetler için uygun. Haf­ta­nın her gü­nü sa­bah 10.00’da açı­lan mekan ve 02.00’ye ka­dar hiz­met ve­ri­yor.

Giriş sandalyee brasserie fine cuisine etiler Bar sandalyee brasserie fine cuisine etiler iç masalar sandalyee brasserie fine cuisine etiler Dış masalar sandalyee brasserie fine cuisine etiler İç mekan sandalyee brasserie fine cuisine etilerSandalyee Brasserie Fine Cuisine Etiler sandalyee brasserie fine cuisine etiler

Kış menüsünde neler var derseniz, zeytinyağlılar tabağında pırasa,pastırmalı humus,taze fasulye,barbunya vardı. Salata seçeneklerinde; Damla Sakızlı Ahtapot salatası ahtapot sevenler için iyi bir başlangıç olabilir. Detox Salatası da bir başka seçenek içindeki kaju,yeşillikleri epey sevdim. Levrek Marina & Deniz Börülce salatasında levrekler taze ve çok lezzetliydi. Daha sonrasında kemiksiz tavuk kanatları,acılı karides servis edildi. Lorlu Armutlu çıtır lahmacun hafif ve çıtır idi. Izgara dana dil yanında ev yapımı turşular sunuluyor.

.Zeytinyağlılar sandalyee brasserie fine cuisine etiler Ekmekler sandalyee brasserie fine cuisine etiler Hamburger sandalyee brasserie fine cuisine etiler salatalar sandalyee brasserie fine cuisine etiler Lorlu Armutlu çıtır sandalyee brasserie fine cuisine etiler Sandalyee Brasserie Fine Cuisine Etiler sandalyee brasserie fine cuisine etiler Hamburger sandalyee brasserie fine cuisine etiler Acılı karides sandalyee brasserie fine cuisine etiler Izgara dana dil  sandalyee brasserie fine cuisine etiler Sandalyee Brasserie Fine Cuisine Etiler sandalyee brasserie fine cuisine etiler

Deniz mahsüllü ve siyah mürekkep balığı spagetti, aroması şık bir sunumla gerçekten hoştu.

Trio Burger ve Steak Burger et sevenlerden iseniz  tam size göre ,porsiyon olarak doyurucu. Dana kaburga havuç püresi ve arpa şehriye risotto ile sunuluyor. Poşe somon, balık severler için tercih edilebilir. Tatlı da ise Passion Fruite pudding çarkıfelek meyveli sunuluyor.

Sandalyee Brasserie : Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi, No 96, Beşiktaş,

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz