Tanıtım

Kartal da yeni açılan Alişan Usta Döner odun ateşinde döner keyfi isteyenler için önerebileceğim yerler listesine  girdi. Yemeğe süzme mercimek çorbası ile başlayabilirsiniz kıvamı ve içinde koyulan ekmeklerle tam puan alıyor.

Kendi tandırlarında pişirdikleri lavaşları buharı üstünde tüterken salata menüsündeki çoban,mevsim salatalarından birini seçebilirsiniz içindeki salataya eklenen sosu da epey beğendim. Başlangıç olarak ayrıca içli köfte , piyaz,güveçte manda yoğurdu var.

Dönerinizi ,döner porsiyon şeklinde isterseniz yanında salata,patates kızartması,turşu ile birlikte geliyor. Pilav üstü döner,İskender ve Alişan usta spesiyal da seçenekler arasında.İçecek olarak da susurluk ayranı serinleten bir içecek olarak ona eşlik edebilir. Tatlılarda ise sütlaç fırında kızartılmış ev yapımı sütlü lezzeti fındıkla servis ediliyor. Hatayın en sevdiğim tatlı olan künefe de listede yerini almış. Ama bence buranın asıl tatlısı Boşnak bir hanımın ev yapımı olan Triliçe hem hafif hem lezzetli. Servis bakımından ilgi ve alaka hızlı ,paket servisi de var.

Alişan Usta Döner  alişan usta döner
Susurluk ayran
Künefe alişan usta döner
Alişan Usta Döner
Alişan Usta Döner  alişan usta döner
İçli köfte
Triliçe Alişan Usta Döner  alişan usta döner
Triliçe
biber alişan usta döner
Salata
Dış cephe alişan usta döner
dış cephe
İç mekan alişan usta döner
iç mekan
Alişan usta menü alişan usta döner
Alişan Usta Döner menü

 

Alişan Usta Döner : Petrol İş Mahallesi, Kızılay Bulvarı, No 85, Kartal,

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz