Tanıtım

Restoran Haftası kapsamında Hilton Istanbul Bosphorus Terrace’da sokak lezzetlerini 30 Nisana kadar tatma fırsatınız var. Balık ekmek,midye tava gibi sokak lerini ve en sevilen mezeler eşliğinde Executive Şef Andreas Scheureggerin imzasıyla sunuluyor.

Restoran Haftası kapsamında bu akşam sokak lezzetlerini tadıyorum Hilton Istanbul Bosphorus Terrace’da balık ekmek,midye tava gibi sokak yemeklerini ve en sevilen mezeler eşliğinde Executive Şef Andreas Scheureggerin imzasıyla sunuluyor. 30 Nisan kadar bu lezzetleri Hilton İstanbul Bosphours’da tadabilirsiniz. www.gezginnerede.com Snapchat: gezginnerede @hiltonistanbulbosphorus #gezginnerede #hiltonistanbulbosphorus #istanbul #restoranhaftasi #lezzetbulusmasi #turkey #hhonors #BosphorusTerrace #turkishfood #aksamyemegi #igersturkey #istanbullove #meze #easterday #eating #look #life #amazing #dinner #food #foodie #yummy #like4like #like #sokaklezzetleri #lezzet #streetfood #finedine #yemek #taksim

Gezginnerede (@gezginnerede) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

İçli köfte sevenlerden iseniz kıyma ve ceviz dolgulu bulgur topları,Tahin sos ile kadehte Terra kalecik karası ile servis ediliyor. (45tl) Benimde sevdiğim Midye Tavayı yanında cevizli tarator sos ve kadehte Allure beyaz kalecik karası ile afiyetle yiyebilirsiniz.(40tl) Balık ekmek tercih edenler ise ızgara levrek,baget ekmeğinde kırmızı soğan ve limon ilavesi ve  içecek olarak da kadehte Allure Sauvıgnon Blanc eşleştirmesi ile sunuluyor.(55 tl) Tantuni olmadan sokak lezzeti olmaz diyenler içinde sotelenmiş baharatlı sığır eti ve sebze dürüm kadehte Kayra Buzbağ Rezerv ile tadabilirsiniz.(55 tl) Tatlı olarak sokak lezzetlerinden ise Künefe ve Lokmayı deneyebilirsiniz.

Hilton Istanbul Bosphorus Terrace da ayrıca her cuma yapılan ‘Balık Gecesi’ nde sınırsız açık büfede, deniz ürünlerinden pek çok lezzeti canlı fasıl müziği eşliğinde tadabilirsiniz. Limitsiz yerli içki ve kdv dahil kişi başı 175 tl’ye her cuma 19.00-23.00 saatleri arasında misafirlerini bekliyor.

Hilton Oteli, HarbiyeMahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No 50, Şişli,