Tanıtım

85. İzmir Enternasyonal Fuarı 26 Ağustos – 4 Eylül 2016 tarihleri arasında İzmirlilere keyifli anlar yaşatacak. Uluslararası 600 çının geleceği, Türkiye’den birçok sanatçını katıldığı 10 gün büyük bir şölen İzmirlileri bekliyor. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın bu yılki ana teması “İNOVASYON” Tasarım ve inovasyon kenti olma hedefiyle büyük adımlar atılan İzmir’de dünyanın ve Türkiye’nin en önemli markaları Kültürpark’ta buluşacak. Bu senenin partner ülkesi MALEZYA ve onur konuk şehri MANİSA olacak.

85. İzmir EnternasyonaFuarı tiyatroları 85. İzmir enternasyonal fuarı 85. İzmir EnternasyonaFuarı konserleri 85. İzmir enternasyonal fuarı 85. İzmir Enternasyona Fuarı  85. İzmir enternasyonal fuarı

85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın leri ve eğlencesi arttırıldı. Bu yıl İEF oyunları, müzikaller, yerli ve yabancı sanatçıların katılacağı Mogambo Caz geceleri, sokak gösterileri, gösterimleri, workshoplar ve çim leriyle dikkat çekiyor. Çim konserleri çok konuşulacak

Çim konserlerinin açılışını 26 Ağustos tarihinde Murat Boz yapacak. Sevilen şanatçının ardından konserler aralıksız sürecek. Murat Dalkılıç, Duman, Kibariye & Tepecik Filarmoni Orkestrası, Fettah Can, Ajda Pekkan, Edip Akbayram, Hayko Cepkin, Athena ve Sertab Erener Kültürpark Fuar alanında İzmirliler ile buluşacak. Tüm konserler saat 21:30′ da başlayacak.

Tarihleri 26 Ağustos- 4 Eylül 2016
Ziyaret Saatleri 16.00- 23.00 Fuar Çarşısı Ziyaret Saatleri 12.00- 23.00 Kültürpark, İzmir Limanı’na 1 km, Adnan Menderes Havaalanı’ na 21 km, İzmir Otogarı’na ise sadece 10 km uzaklıktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz