Tanıtım

Kültür Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen ve severlere yılın en iyi ve en güncel lerini izleme imkânı sunan Filmekimi’ne bu yıl Vodafone Red desteğiyle 29 Eylül – 8 Ekim  tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek. 6-8 Ekim’de Edirne, 13-15 Ekim’de Eskişehir, 13-17 Ekim’de , 20-22 Ekim’de Diyarbakır, 20-24 Ekim’de İzmir ve 27-29 Ekim’de Bodrum’da olmak üzere 7 farklı şehirde gerçekleştirilecek.

16. Filmekimi’nde, Cannes’da Altın Palmiye kazanan The Square, Venedik’te Altın Aslan kazanan The Shape of Water, Stephen Frears’den Victoria&Abdul, Darren Aronofsky’den mother!, Yorgos Lanthimos’tan Cannes ödüllü The Killing of A Sacred Deer, Michael Haneke’den Happy End, Good Time, Cannes’da En İyi Senaryo ödülü kazanan You Were Never Really Here, Fatih Akın’dan Almanya’nın Oscar adayı In the Fade gibi merakla beklenen filmleri izlemek mümkün olacak.

Biletler 23 Eylül’de satışta

Filmekimi gösterimleri İstanbul’da Beyoğlu ve Atlas Sinemaları, Kadıköy Rexx Sineması ve Cinemaximum City’s Nişantaşı’nda yapılacak. Biletler, İstanbul’da, 23 Eylül Cumartesi 10.30’da Beyoğlu Atlas, Kadıköy Rexx sinemalarına açılacak gişelerden ve Biletix satış kanalları (biletix.com, Biletix Çağrı Merkezi, satış noktaları) üzerinden satışa sunulacak. Diğer şehirlerde bilet satışları ise 23 Eylül’den itibaren Biletix satış kanalları (biletix.com, Biletix Çağrı Merkezi, satış noktaları) üzerinden ve tarihinden bir gün önce etkinlik gişelerinden yapılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz