Tanıtım

13 – 15 Ekim tarihleri arasında altıncısı düzenlenecek olan ve gelenekselleşen  ’da Her Yer Müzik”, alternatif müziğin en önemli isimleriyle müzikseverleri şehrin kalbinde buluşturuyor. İKSV’nin müzik danışmanlığında hazırlanan festival, Kanyon’da pek çok farklı noktada dinleyicilerle bir araya gelecek ve birçok farklı performansa ev sahipliği yapacak. “Kanyon’da Her Yer Müzik”, Mehmet Güreli, Yasemin Mori, Can Bonomo, Melis Danişmend ve Nilipek gibi gençlerin çok sevdiği ünlü müzisyenleri ve genç yetenekleri ağırlayacak.

ekim ayı etkinlikleriFestivalde bu yıl; indie melodilere ve Rock’n Roll’a doyuran, her daim performansıyla kendine hayran bırakan Can Bonomo, “Kimse Bilmez” şarkısıyla ruhumuza dokunan, uzun bir aradan sonra çıkardığı Zamboni Sokağı albümüyle hasrete son veren Mehmet Güreli, özgün vokali ve eğlenceli tarzıyla “Şehir Ozanı” diye anılan Yasemin Mori, evinde yaptığı amatör kayıtlarıyla dinleyicilerine ulaşan, gitarı ve etkileyici sesiyle dikkat çeken Deniz Tekin ve hem yaptığı bestelerle hem de tınılarıyla büyüleyen Melis Danişmend “Kanyon’da Her Yer Müzik” ana sahnesinde performanslarını leyecek.

Ana Sahne dışında Kanyon’un farklı alanlarındaki özel performanslar ile müzik keyfi geniş bir alana yayılacak. Her yerden müzik sesi yükselecek, 3 gün boyunca her alanda dinleyiciler keyifli anlar yaşayacak. Alternatif müzik dünyasında kendine önemli bir yer edinen, akustik performanslarıyla ilgi çeken Nilipek, caz müziğinde 3 farklı kuşağı bir araya getiren, her biri ülkemizde cazın önemli isimlerinden olan Önder Foçan, Sibel Köse & Kağan Yıldız Trio ‘nun yanı sıra Sevmemeliyiz ve Bana Bak gibi yeni şarkıları ile de kendinden sıkça bahsettiren Sena Şener, deep tech ve etnik elektronik müziği harmanlayan bir ikiliden oluşan Monality sahne alırken, son zamanların çok konuşulan Fi dizisinin orijinal müziklerine imza atan klasik müzik

disiplinine sahip elektronik müzik çısı Akın Sevgör, gençlerin yeni gözdesi, iç dünyamızda yaşadıklarımızı esprili bir şekilde dile getiren Dolu Kadehi Ters Tut ve alışılagelmişin dışındaki vokal tarzı ile farkını ortaya koyan, rock dünyasının yeni ismi Ufuk Beydemir Kanyon Alanı’nda misafirlere yerinde duramayacakları bir müzik ziyafeti sunacak.

“Kanyon’da Her Yer Müzik”, 13- 15 Ekim tarihleri arasında Kanyon’u güncel müziğin en keyifli örnekleri ile buluşturacak. Şimdiden ajandanıza not etmeyi unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz