Tanıtım

Açık hava 2019 , Temmuz Ağustos akşamları daha keyifli olacak. Keyifli bir ortamda açık havada sinema keyfini nelerde çıkabilirsiniz bu listede yer verdim.

Zorlu PSM, yaz boyunca Amfi’de haftanın dört günü birbirinden güzel lerle açık havada sinema nostaljisini yaşatacak. 1 Temmuz – 24 Eylül tarihleri arasında devam edecek film gösterim programında her pazartesi Fransız filmleri, her salı Yeşilçam filmleri ve hemen ardından düzenlenecek Türkçe 45’lik Parti’ler, her çarşamba romantik filmler ve her pazar süper kahraman filmleri yer alacak.

Açık havada ve dev ekranda film izleme keyfinin yanı sıra her zevke uygun birbirinden güzel filmlerle her Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Pazar günleri saat 20.00’de ücretsiz ve herkese açık olarak gerçekleşecek Amfi’de film gösterimlerini şimdiden ajandanıza ekleyebilirsiniz.

PROGRAM

The Dark Knight (Kara Şövalye) // 7 Temmuz Pazar // 20.00 // Amfi

Yapım: 2008 – ABD

Süre: 152 dk

Tür: Aksiyon

Yönetmen: Christopher Nolan

Oyuncular: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart, Michael Cane, Maggie Gyllenhaal, Gary Oldman, Morgan Freeman

Ödüller: Oscar Ödülleri: En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, En İyi Ses Kurgusu

Batman, Teğmen James Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent’in yardımları ile şehir sokaklarını sarmış olan suç çetelerinden geriye kalmış olanları temizlemeye karar vermiştir. Bu ortaklığın etkili olduğu ortadadır fakat takım kısa bir süre sonrasında kendilerini, Joker olarak bilinen ve Gotham şehri sakinlerini daha öncesinde de dehşete düşürmüş olan suç dehasının yarattığı karmaşanın içerisinde bulacaklardır.

Yaş Sınırı: 13 yaş ve üzeri

**Orijinal dilinde ve Türkçe altyazılı gösterilecektir.