Tanıtım

film Önerileri 2020Kefernahum, Nadine Labaki’nin yönettiği Lübnan yapımı 2018 çıkışlı drama i. İlk gösterimini 2018 Cannes Film i’nin ana yarışma bölümünde gerçekleştirdi.

Film, 24 Şubat 2019 tarihinde düzenlenecek 91. Akademi Ödülleri’nin Yabancı Dilde En İyi Film Ödülü kategorisinde yarışmak üzere Lübnan’ın aday adayı olarak gösterildi ve dokuz filmden oluşan kısa listeye girdikten sonra yapılan oylamada Akademi Ödüllerine aday oldu. Film 2018 Cannes Film Festivali’nde Jüri Ödülü’nü kazandı.

26 Mayıs 2019 itibarıyla film, 4 milyon dolarlık bir üretim bütçesine karşı dünya çapında 68.583.867 dolar hasılat elde etti. Tüm zamanların en yüksek hasılatlı Arap filmi ve tüm zamanların en yüksek hasılat yapan Orta Doğu filmi oldu.  

film Önerileri 2020Vegas’ta Son Şans / The Cooler 8/10

Las Vegas’ın en şanssız adamı olan Bernie’in hikayesini izleyeceğimiz Vegas’ta Son Şans, şehrin en şanssız adamının yaşadığı sıra dışı olayları izleyicisine sunacak. Adamın ünü şans öldürücü olarak ayyuka çıkınca büyük kumarhanelerin sahipleri adamı yüksek bahisli oyunlarda oyuncuların şanslarını kırmak için kullanmaya başlar. Bu bir süre bu şekilde devam edecek ancak Bernie, Shelly adındaki güzel kadın ile tanışır. Onu kötü şansı yüzünden kaybetmekten çok korkan adam biline tüm kuralları alt üst etmeye başlar.